Vino  să  ne

descoperi  povestea

Cine suntem...

In calitate de producator, importator si distribuitor national de echipamente pentru protectia muncii si echipamente PSI, SPORTEK ofera solutii optime adaptate cerintelor dumneavoastra.

Desi infiintata in anul 2007, SPORTEK este o companie cu capital integral romanesc care are la baza persoane cu experienta si ofera o grija permanenta pentru exigentele clientilor. Dorim sa ramanem fideli unor principii bazate pe incredere, profesionalism si succes reciproc in colaborarea cu dumneavoastra.

Toate produsele pe care le importam din Comunitatea Europeana sunt conforme cu cerintele esentiale de securitate si sanatate ale Directivei Europene 89/686/CEE. Toate produsele satisfac prevederile H.G. nr. 115/2004 si sunt conforme cu standardele de referinta corespunzatoare.

Realizm si produse personalizate, dumneavoastra putand sa alegeti modelul echipamentului, tipul si culoarea materialelor, dar si inscriptionarea acestora prin serigrafie, termotransfer, print digital, sublimare sau brodare intr-o gama variata de modele.

Misiunea noastră

Misiunea noastra este implicarea activa in siguranta si confortul clientilor nostri in alegerea solutiilor optime conform criteriilor si necesarul acestora. Portofoliul nostru de clienti se dezvolta datorita devotamentului nostru fata de clienti, onestitatea cu care ii tratam si sprijinul acordat in alegerea solutiilor potrivite pe parcursul colaborarilor. Ne implicam activ in siguranta si confortul personalului operativ al partenerilor nostri prin solutii de cea mai inalta calitate si tehnologie, adaptate exigentelor lor. Speram sa va bucurati ca ne-ati ales pe noi sa fim furnizorul dumneavoastra de echipamente de protectie si va multumim pentru incredere.


De ce pe noi...

Îți suntem alături la tot pasul. Pe lângă sfaturile și ajutorul tehnic, avem contact cu distribuitori de materii prime și te putem îndruma către alegerea celei mai bune soluții. Îți recomandăm tipurile de materiale pe care noi le folosim cu succes. Reacționăm rapid pentru a rezolva problemele de orice natură, pentru că și noi ne lovim de astfel de situații și știm ce înseamnă asta. Te ajutăm să îți realizezi produsele în secția noastră fără a avea probleme tehnice. Poți veni la noi să ne vizitati showroom-ul nostru și să vizualizați produsele expuse. Îți oferim asistență permanentă din momentul în care devii clientul nostru.

Flexibilitate

Costuri reduse

Calitate superioară


 

Echipa Noastră

Asa cum ati presupus deja pana acum, fiecare companie are o echipa de oameni excelenti in spate. Echipa noastra de profesionisti este aici pentru a va asigura, pentru a va ajuta si pentru a va oferi cele mai bune si cele mai minunate proiecte de pe piata. Avem incredere ca va va placea si ca va veti bucura de ea si va dorim tot ce este mai bun in crearea celor mai bune proiecte care sa se potriveasca nevoilor dumneavoastra.

Nemet Sebastian

| Director General

“ Viața este ca mersul pe bicicletă. Pentru a-ți menține echilibrul trebuie să continui să mergi înainte "

Chivu Adriana

| Asistent Manager

" Cel care nu-și schimbă niciodată opiniile și nu-și corectează greșelile, nu va deveni niciodată mai înțelept "

Laurențiu Vasile

| Agent Vânzari

" Puterea de a fi tu însuți într-o lume care încearcă în permanență să te schimbe este una dintre cele mai mari realizări din viața ta "